Sport Heroes

Dit landelijke sportstimuleringsprogramma laat kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Het programma bestaat uit drie fasen waarin achtereenvolgens binnenschools sportaanbod, na- en buitenschools sportaanbod en nazorg aan bod komen. Special Heroes wordt uitgevoerd op scholen voor speciaal onderwijs in nauwe samenwerking met lokale sportaanbieders en gemeenten.

Eigenaar Stichting Special Heroes Nederland
Melanie Meijersmmeijers@specialheroes.nl06 10954776

Het vergroten van de sport- en beweegdeelname onder leerlingen in het speciaal onderwijs (6-19 jaar).

• Praktijkonderwijs
  • Alle jaren
  • Overige middelen en materialen

• Sport en beweging