Sense.info

Deze interactieve website biedt jongeren van 12 tot 25 jaar informatie over lichaam, verliefdheid, relaties en seks. De site biedt daarnaast mogelijkheden om vragen te stellen aan deskundigen via chat, e-mail en telefoon en om een afspraak te maken voor een (gratis) consult in de buurt (het Sense-spreekuur).

Eigenaar Soa Aids Nederland
Hanneke Roosjenhroosjen@soaaids.nl020-626 26 69

Jongeren ondersteunen in de ontwikkeling van hun seksuele identiteit en het voorkomen van soa’s, ongewenste zwangerschappen en seksuele dwang.

• Overige middelen en materialen

• Fysieke veiligheid
  • Omgeving
  • Thuis
Activiteit is zelfstandig door een school uit te voeren Nee

Informatie bij eigenaar

De tijd die deze activiteit kost, is variabel, afhankelijk van de context waarin deze wordt ingezet.

Indicatie vaste kosten Minimale kosten van de activiteit, inclusief BTW, per schooljaar, voor alle klassen in een school van gemiddelde omvang (1420 leerlingen). Minder dan €1000

De website sense.info is vrij toegankelijk voor iedereen die een internetverbinding heeft. In die zin zijn er aan het gebruik geen kosten verbonden.